



Illinois HIV Integrated Planning Council (IHIPC) Meeting Agenda -Adopted

October 22, 2019, 8:30 am – 1:30 pm

8:30 am:	Welcome; Introductions; Review of agenda/meeting objectives; Moment of silence
8:40 am:	Updated State and Regional HIV Care Continua; Discussion (40 minutes) Fangchao Ma, IDPH HIV Section Epidemiologist
9:20 am:	Overview of NHAS Indicators and Update on Illinois' Progress (40 minutes) Patricia Murphy, IDPH HIV Evaluation Administrator
10:00 am:	Break
10:15 am:	Proposed Changes to Interventions and Services Guidance for 2020; Vote (45 minutes) Jeffery Erdman, IPHA, IHIPC LRAV Committee Co-chair
11:00 am:	Integrated Plan Concurrence Overview, Discussion, and Vote (30 minutes) Mike Benner and Janet Nuss, IHIPC Co-chairs
11:30 am:	Lunch
12:15 pm:	Presentation/Discussion/Vote on Proposed Changes to IHIPC Bylaws and Procedures (30 minutes) IHIPC Membership Committee Co-chairs Marleigh Andrews-Conrad, IDPH HIV Community Planning Program Specialist
12:45 pm:	Results of 2019 IHIPC Membership Recruitment/Vote on 2020 New Member Selection (30 minutes) IHIPC Membership Committee Co-chairs
1:15 pm:	Public Comment Period
1:30 pm:	Adjourn

Note: All Planning Group presentations/ discussions focus on meeting essential Planning Group functions/processes and the goals/ indicators of the National HIV/AIDS Strategy (NHAS) and/or the steps of the HIV Care Continuum.